A Zsblog.hu, a Yentl The Matchmakers és a Komáromi Zsidó Hitközség hanukai fotópályázatot hirdetett, mely ma éjfélkor zárul.

Pályázati kiírás:

Unod az otthonlétet és kreatívkodnál egy kicsit? Mi most remek alkalmat biztosítunk erre. Elő a fényképezőkkel, telefonokkal!
A Zsblog.hu, a Yentl the matchmakers és a Komáromi Zsidó Hitközség hanukai fotópályázatot hirdet a következő kategóriákban:
– Chanuka, a fény ünnepe
– Chanukai ételkülönlegességek
– Chanuka a családban
Minden kategóriába 1 fő 1 képet küldhet! A képeket a háromtagú zsűrinek csak a fotó nevével küldjük el, a kép készítőjének neve a mi titkunk marad az eredményhirdetésig!
Minden kategória harmadik helyezettje 5 000 Ft-os, második helyezettje 10 000 Ft-os, első helyezettje pedig 15 000 Ft-os Alza ajándékutalványt nyer!! ?
A zsűri tagjai:
Bíró Nóra, kommunikációs szakember, akit sokan a hangjáról is ismernek, aki a képek üzenetét és kifejezett érzéseit nézi majd
Dénes Tamás, rádiós műsorvezető
Ritter Doron, fotóművész
A fotókat az alábbi címre várjuk: info@zsblog.hu
Beküldési határidő: 2020. december 19. 23:55
A beküldött fotók alkotói nyilatkoznak arról, hogy a képek saját szellemi termékek, melyeket a pályázat kiírójának rendelkezésére bocsátanak mindenféle anyagi követelés nélkül, hozzájárulnak azok kiállításon való bemutatásához, nyomtatott vagy elektronikus közlésükhöz. Valamint tudomásul veszik, hogy a fényképeket kiíró promóciós tevékenységei során is felhasználhatja. A fotó vízjelet ne tartalmazzon. Kérjük, hogy a fotókon felismerhető emberek ne szerepeljenek.