Nemrég felhívott valaki egy online újságtól, hogy nálunk, zsidóknál, hogy is megy az ismerkedés, tényleg úgy van-e, mint a Netflix Jewish Matchmaking sorozatában… Mivel Magyarországon nem működik hivatásos sáchen (házasságközvetítő), utánajártam, milyen app-ok segítik a zsidókat a társkeresésben (magyar app nincs). Íme tíz nemzetközi.

JDate

Az egyik legismertebb társkereső oldal és applikáció. 1997-ben alapították, az egyik legrégebbi ilyen típusú site. Az oldal használatához nem kell zsidónak lenni, ám zsidó szingliknek hozták létre a felületet. Különféle alkategóriák alapján kereshetünk partnert, beleértve az ortodox, konzervatív, kulturálisan zsidó és sok más alkategóriát.

Miért válasszuk a JDate-et: A Jdate a közösségre és a közös értékekre helyezi a hangsúlyt. Kiterjedt profil-testreszabási lehetőségei és hatékony keresési funkciói megkönnyítik a zsidó egyedülállók számára, hogy megtalálják ideális partnerüket. Különféle rendezvényeket és társasági összejöveteleket is szerveznek.

Eharmony

Annak ellenére, hogy ez nem egy hagyományos zsidó társkereső oldal, az eharmony rendelkezik speciális zsidó társkereső funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kizárólag zsidó egyedülállókat kereshessenek. Fizetős tagsággal a felhasználók különféle kommunikációs eszközökhöz férhetnek hozzá az oldalon és az alkalmazásban, beleértve az üzenetküldést és a videohívást. Ha kizárólag zsidó egyedülállókra szeretnénk keresni, a Speciális keresésnél állíthatjuk ezt be.

Miért válasszuk az eharmóniát: az eharmónia széles és változatos felhasználói bázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kizárólag zsidó szinglire keressenek. Szabadalmaztatott kompatibilitási párosítási rendszere 32 dimenziós személyiségtesztet használ, hogy a felhasználókat értékeik, hitük és preferenciáik alapján párosítsa, ami növeli annak esélyét, hogy a társkereső megtalálja a tökéletes zsidó párját.

EliteSingles

Az EliteSingles a karrierközpontú zsidó szinglik legjobb társkereső oldala. Több mint 13 millió tagja van, és többek között vallási alapon is kereshet partnereket a felhasználó. Az EliteSingles  személyiségteszten alapuló partnerkereső modellt használ annak érdekében, hogy a lehető legkompatibilisebb párokat hozza össze.

Miért válasszuk az EliteSingles-t: Tagjainak 82%-a rendelkezik egyetemi végzettséggel.

What Online Dating Is Like For Jewish Women In 2022 | Glamour UK

Ourtime

Az 50 év felettieknek szentelt OurTime kiváló lehetőséget nyújt az idősebb zsidó szinglik számára, akik különféle kapcsolatokat keresnek. A regisztrációs folyamat gyors. A regisztráció után további információkat tölthet ki a társkereső, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő személyeket. Ekkor lehet beállítani azt is, hogy zsidó partnert keresünk.

Miért válasszuk az Ourtime-ot: 50 év felettieknek kiváló ismerkedési lehetőséget nyújt, ingyenes és gyorsan lehet regisztrálni.

Match.com

Az egyik legismertebb társkereső oldal, így nem meglepő, hogy a legjobb zsidó társkereső oldalak közé tartozik. Több mint 30 millió tagjának és kiterjedt keresési szűrőinek köszönhetően nagyszerű lehetőség azoknak a zsidó szingliknek, akik olyan társkereső oldalt részesítenek előnyben, amely részletes személyes adatok alapján végez párkeresést.

Fizetős Match tagsággal különféle kommunikációs módokhoz férhet hozzá online és mobilon egyaránt a felhasználó.

Miért választottuk a Match.com-ot: A Match több okból is felkerült a listánkra, többek között 7 napos ingyenes próbatagsága miatt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék a platformot, és kizárólag zsidó szinglik után keressenek.

JWed

A JWed -et kizárólag zsidó szingliknek szentelték, akik elkötelezettek zsidó lelki társaik megtalálásában. A 2001-ben indult JWed olyan kapcsolatok kialakítására összpontosít, amelyek házassághoz vezetnek.

A JWed tagjai böngészhetnek a profilok között, üzeneteket küldhetnek, sőt „flörtöket” is küldhetnek érdeklődésük kimutatására. A felhasználóbarát elrendezés a JWED-et könnyen navigálhatóvá és élvezetessé teszi.

Miért választottuk a JWed-et: Kifejezetten a házasodni vágyó zsidó szinglik számára készült, és részletes profilokat kínál, hogy a felhasználók megtalálják a tökéletes párjukat.

JPeopleMeet

Megfizethető és felhasználóbarát platformot kínál zsidó szinglik számára.

Egyszerű regisztrációs folyamatával és könnyen használható keresési szűrőivel a JPeopleMeet tökéletes azok számára, akik most ismerkednek az online társkereséssel. Az oldal és az alkalmazás lehetőséget ad a felhasználóknak fényképek feltöltésére, profilok böngészésére, üzenetek küldésére és a „ConnectMe” funkció használatára, hogy személyes kapcsolatfelvételi adatok megosztása nélkül kommunikálhassanak.

Miért választottuk a JPeopleMeet-et: A személyiségjegyeken alapú egyeztetéssel és a felhasználók kiterjedt adatbázisával a különböző korcsoportú és vallási gyakorlattal rendelkező egyedülállók számára kiváló ismerkedési lehetőségként szolgál.

JSwipe

A JSwipe egy szórakoztató és felhasználóbarát zsidó társkereső alkalmazás, amelyet gyakran a Tinder zsidó verziójaként emlegetnek. A 2014-ben elindított alpplikáció tökéletes a fiatalabb zsidó egyedülállóknak, akik szerelmet keresnek.

A felhasználók könnyedén böngészhetnek a profilok között, üzeneteket küldhetnek, és kapcsolatokat létesíthetnek. Az alkalmazás szűrőket is tartalmaz, melyek segítségével könnyen megtalálhatja a hasonló gondolkodású egyéneket a társkereső.

Miért választottuk a JSwipe-ot: A JSwipe egy innovatív és modern zsidó társkereső alkalmazás, amely tökéletes platform a fiatalabb zsidó szinglik számára. Kibitz Corner funkciójában beszélgethetnek a felhasználók egymással.

SawYouAtSinai

Egyedülálló zsidó társkereső oldal, amely egyesíti az online társkereső kényelmét a sádchen (házasságközvetítő) személyességével. A több mint 30 000 taggal és több mint 3 000 sikeres pártalálással rendelkező SawYouAtSinai szakértő sádchenekkel dolgozik.

A felhasználók profitálnak az alapos profilkészítési folyamatból, valamint a több mint 300 elkötelezett sádchen személyre szabott figyelméből, akik aktívan keresik a kompatibilis egyezéseket. Ezen kívül  chatszobák és virtuális események biztosítanak lehetőséget a találkozásra és a potenciális partnerekkel való kapcsolatfelvételre. A platform speciális keresési szűrőket és két tagsági szintet – arany és platina – is kínál az egyéni preferenciák és követelmények kielégítésére.

Miért választottuk a SawYouAtSinait: A platform lehetővé teszi a tagok számára, hogy eldöntsék, milyen információkat kívánnak megosztani, és ki férhet hozzá a profiljukhoz. A minőség-ellenőrzésre fektetve a hangsúlyt az oldalon egy olyan rendszer is működik, amely minden egyes felhasználó személyazonosságát ellenőrzi, és egy extra biztonsági és hitelességi szintet kínál. (Plusz ennek a legtutibb a neve.- a szerk.)

SilverSingles

A SilverSingles kiváló választás 50 év feletti zsidó egyedülállóknak, akik komoly kapcsolatot keresnek. Az oldal célja az, hogy összehozza a hasonló érdeklődésű, érett szinglieket.

Mélyreható személyiségtesztjével a SilverSingles azonosítja a kulcsfontosságú tulajdonságokat és preferenciákat.

Miért válasszuk a SilverSingles-t: A platform intelligens partnerkereső algoritmusa figyelembe veszi a felhasználók preferenciáit, értékeit és érdeklődését, így kompatibilisebb egyezéseket eredményez. Ezen kívül a SilverSingles könnyen használható felületet, részletes profilokat kínál, amelyek zökkenőmentes és kellemes élményt biztosítanak azok számára, akik társaságot, szerelmet vagy barátságot keresnek a zsidó közösségen belül.

Felhasznált forrás:

https://www.top10.com/dating/the-best-dating-sites-and-apps-for-jewish-singles

Használtad már valamelyiket? Ha igen, oszd meg történetedet velónk az info@zsblog.hu-n, akár anonim módon!